Intercanvi d'idiomes, Grup de conversa, events,
erasmus, professors, viatges, visites guiades ...

Te'n vas de viatge? Intercanvia visita pel teu idioma · Acabes d'arrivar? Troba amics internacionals · Tens un group? Fes-lo crèixerI want to learn and my native language is .


Intercanvi d'idiomes Conversa

L'intercanvi d'idiomes millora l'aprenentatge de llengües. Troba companys de conversa a prop teu i practica idiomes amb nadius. Per aprendre un idioma tens dues opcions: conversa 1 a 1 o grups de conversa.

Intercanvi d'idiomes

Tandem o intercanvi de conversa offline consisteix en trobar el teu company de conversa i fer una trobada. Podeu practicar els vostres idiomes nadius al 50% del temps.

Un grup de conversa consisteix en fixar una data per a que un grup de persones que vulgui practicar una llengüa determinada es trobi i parli sobre un tema. Pots unir-te a qualsevol event publicat a Lingua2 o crear el teu propi event.

Intercanvi d'idiomes online

Tandems d'idiomes o de conversa són possibles mitjançant el nostre xat o a travès de Skype.

Intercanvi anglès català

Intercanvi anglès català a Barcelona és el més popular, però també hi ha d'altres. Intercanvi alemany castellà, per example, i no només a Barcelona ja que es pot fer a qualsevol ciutat. Segueixen a Barcelona en quant a popularitat l'intercanvi d'idiomes a València, l'intercanvi de conversa a Mallorca, Tarragona i Girona.

Aquest projecte s'ha portat a terme per estudiants espanyols. Si vols recolçar aquest projecte i mantenir-lo gratis contacta amb el departament internacional de la teva universitat y aníma'ls a posar un enllaç a la seva pàgina i a fer arribar als alumnes aquesta pàgina. Recolça'ns marcant les pàgines que t'agradin amb Google.

Conversa en anglès, aprendre anglès

Convesar en anglès és de vegades més important que la gramàtica en anglès. Aprèn anglès amb el teu company de conversa i ensenya-li castellà o català.

Intercanvi catàla anglès castellà

Intercanvi a Bacelona. Intercanvi a València. Intercanvi a Mallorca. Intercanvi a Girona. Aquests són els més populars fins ara.

Cursos d'anglès a Barcelona, Gramàtica en anglès

Professor privats d'anglès a Barcelona et poden ensenyar millor que a una acadèmia i per menys preu. Troba'ls a la nostra web i a moltes ciutats, no només a Barcelona.

Vocabulari en anglès

El vocabulari és un dels temes més importants. Aprén quatre paraules diaries en anglés, espanyol, alemany, francés, italià, àrab, rus, portugués, xinès, japonès i italià. Al final de l'any tindràs vocabulari suficient per a comunicar-te. És un esforç que val la pena.

Lingua2 Retro
Segueix-nos
Facebook