Stoppen blowen

Bookmark and find a surprise

From How to learn a language
Jump to: navigation, search

In ons land gebruikt een aanzienlijk aantal mensen cannabis. Bij de meerderheid zal het om recreatief gebruik gaan. Echter met een cannabisverslaving lopen ook tienduizenden mensen rond. Ook afkickcentra merken dat men steeds meer hulp zoekt voor stoppen met blowen.

Het is lekker om niet meer in de constante roes te zitten wanneer u bent gestopt met blowen. U gaat weer beter voor uzelf zorgen. De kwaliteit van slapen gaat vooruit. Ook is het lastig om onder invloed dromen te onthouden. Dit moet al een goede reden zijn om te willen stoppen met blowen.

Wilt u afkicken, dan kan dit nog best lastig zijn. Voornamelijk tijdens de eerste dagen kan dit allemaal bijwerkingen met zich meebrengen. De ontwenningsverschijnselen kunnen een paar dagen aanhouden. Stoppen met blowen heeft een positieve invloed op verschillende lichaamsfuncties. Uw conditie gaat vooruit wanneer u stopt. De longen beginnen aan een grote schoonmaak.

De tekst stoppen met blowen bevat goed advies voor stoppen met blowen. Houd in het achterhoofd dat lastige momenten zijn veroorzaakt door het blowen. De bijwerkingen moeten niet een reden zijn om weer een joint op te steken.

Angstklachten kunnen door het blowen ontstaan. De problemen hoeven niet direct al merkbaar te zijn. Bij dagelijks blowen is er sprake van een verhoogd risico. Blow daarom minimaal 2 dagen per week niet.

Personal tools