Sähkötupakka vaiko perinteinen rööki

Bookmark and find a surprise

From How to learn a language
Jump to: navigation, search

Hänen mukaansa kielto voitaisiin toteuttaa samalla tavalla kuten nuuskan kielto aikoinaan eli lisäämällä lakiin sitä koskeva säännös.

Lainsäätäjän ei täydy jäädä odottamaan lisänäyttöjä sähkötupakan terveyshaitosta, Aurejärvi kertoo. Hän kirjoittaa, jotta säh­kö­tu­pa­kan vai­ku­tuk­sis­ta ei ole jul­kais­tu riit­tä­väs­ti luo­tet­ta­vaa tut­ki­mus­tie­toa.

"Yhdysvaltain valvontaviranomainen FDA löy­si vuon­na 2009 säh­kö­tu­pa­kan pat­ruu­nois­ta kar­si­no­gee­ne­ja elikkä syö­pää ai­heut­ta­via ai­nei­ta se­kä myr­kyl­li­siä ke­mi­kaa­le­ja."

Joten alkakaahan kommentoida, pitäen kommentit tietenkin siisteinä! Sähkötupakka sekä terveys on aihe minkä vaikuttaa puhuttavan monia sekä jotkut on sitä mieltä sähkötupakat on riski hyvinvoinnille kun jälleen eräät sanovat niin että mitään terveysriskejä ei oo. Itse olenkin sitä mieltä että isoin lohko niistä professoreista sekä muista eivät käsitä sähkötupakasta juurikaan tuon taivaallista, kunhan puhuvat lämpimikseen. Törmäsin todella hyvään kirjoitukseen siitä aiheesta sekä suosittelen teitäkin lukemaan tän, Totuus Sähkötupakan Vaaroista.. Kun siis vieläkään poltin normaaleja savukkeita (punainen Marlboro) sikäli saatoin tuntea näiden haitallisen vaikutuksen kehossani jonka ikinen päivä. Vaikken polttanut kuten mahdollisesti vajaan askin päivässä, sikäli käsitettiin olevan minulla usein hyvinkin voimakasta tupakkayskää, etenkin aamulla. Toinen asia minkä minua vaivasi oli se että hengästyin hyvinkin suurelta osin jos piti jotakin aerobista liikuntaa harrastaa. En ole tosiaan laisinkaan ylipainoinen eli tästä tämä ei johtunut vain juuri tupakanpoltosta.

Kun siirryin elektronisten röökin käyttöön eli kansankielellä vapotteluun, sikäli nämä oireet hävisivät alle kuukaudessa, itse jutussa näin reilussa parissa viikossa. No taikka tää hengästyminen ei ehkä niin nopeasti mennyt ohi vain meni silti.

Sähkötupakka

Personal tools