Sähkötupakka ostos paikat

Bookmark and find a surprise

From How to learn a language
Jump to: navigation, search

Paras sähkötupakka

Toinen asia onkin silloin julkisilla paikoilla pidä sisällään vapottelu. Esim. taksit nyt viimeisenä on kieltänyt Sähkötupakan käytön ja aikaisemmin tämän kielsivät jo mm. lentoyhtiöt ja onpa sen tainnut kieltää myös VR.

Mikä ihme sillä onkin niin että kaikkea jonka vähänkin näköisversioi röökaamista vihataan niin paljon?? En vaan käsitä niin että miksi onkin näin sähkötupakan käyttäminen onkin pakko kieltää mikä paikassa jotta mitään haittaahan tästä ei kenellekään aiheudu. Joskus pistää kyllä mietityttämään että minkälaisessa yhteiskunnassa oikein elämme jahka kaikki mahdollinen ja mahdoton pitää olla heti kieltämässä. Idea onkin yksinkertainen sekä varsin vanha, siinä sähkötupakan ajatusta hahmoteltiin jo 1960-luvulla. Vasta kuluvan vuosikymmennellä kiinalaiset keksivät rupee todentotta tuottaa sitä todella järkevän kuuloista laitetta.

Sähkötupakan toimintamekaniikka on suunnilleen seuraavanlainen: atomisaattori (atomizer) aiheuttaa akun vaikutuksesta vesihöyryä, minkä silloin käyttäjän toimesta imetään keuhkoin. Ennen tätä höyry kuitenkin kulkee nikotiininestettä sisältävän säiliön avustuksella, elikkä käyttäjä voi hengitettäväkseen nikotiinilla ja makuaineella kyllästettyä nestettä. Kokemuksen pitäisi vastata aika lailli oikeaa syöpäkäärylettä.

Tämä ei luonnollisestikaan täydy paikkaansa. Sellaista sähkötupakkaa ei ole keksitty, minkä muistuttaisi yhtään oikeaa savuketta. Vesihöyryllä vaan ei oo vastaavia mahtavia ominaisuuksia kuin savulla: ei hiilimonokdsidia, ei tervaa. Ei pienhiukkasia, jotak repivät keuhkojen kohta auki sikäli, jotta nikotiini pääsee mahdollisimman tehokkaasti verenkiertoon. testaa sähkötupakka

Personal tools