Sähkötupakka - Erilainen savuke

Bookmark and find a surprise

From How to learn a language
Jump to: navigation, search

Suomi sähkötupakka

Sähkötupakka kaupataan melkein aina jonkinlaisena aloituspakettina jonka messissä käy laturi, useampia akkuja sekä höyrystäjiä sekä pari testiampulli. Sähkötupakan osat kiinnitetään toisiinsa kätevästi kierteiden läpi, eivätkä näiden tunnistamisen täytyisi olla hyvin hankalaa. Atomisaattorin voi puhdistaa myös puhaltamalla maltillisesti akkupäästä sisään. Ainakin yksi suomalaisyritys onkin jo ruvennut nettikauppansa kotimaaksi Ison-Britannian, jossa nikotiininesteiden myyminen on sallittua.

Kun sähkötupakkaa vedetään tämän höyrystäjä alkaa kuumentamaan nestettä mikä höyrystyy käyttäjän keuhkoihin vastaavaan tapaan kuten astmapiipun sisältämä höyry. Sähkötupakassa siis höyrystetään nikotiinipitoista nestettä, ns. Sähkötupakka on suunniteltu näyttämään mahdollisismman huomattavasti samalle kuin klassinen tupakka. Näissä onkin mukana normaalisti 2 kokonaista sähkötupakkaa. Yhden mallin hankinnassa ja tämän lisätarvikkeiden ostamisessa säästää varmemmin pitkän pennin, varsinkin normaaliin tupakointiin nähden. 

Valitettavasti julkisuus ei oo aina ollu kovinkaan myönteistä, eikä myöskään reilua. Tulli otti ampullit talteen sekä aloitti lokakuussa 2010 monia kymmeniä rikostutkintoja, että verkkotilaajien epäiltiin syyllistyneen lääkerikkomukseen taikka lääkerikokseen. Akun päässä onkin LED-valo jonka ilmoittaa sähkötupakan kaikista tärkeimmistä toiminnoista kuin akun tyhjenemisestä sekä latauksesta, laitteen käynnistymisestä tai laitteen ylikuumenemisesta.

Useat merkit sisältävät myös ylikuumenemisen eston, jolloin sähkötupakka sammuu jospa tätä imee liian vuosia ja hartaasti. Toinen asia joka minua vaivasi oli tämä että hengästyin todella vahvasti jospa piti jotakin aerobista liikuntaa harrastaa. Atomisaattoritoimisissa savukkeissa suurempaa savumäärää saadaan ongelmitta vaihtamalla siihen ns.

Euroopan komission mukaan nikotiiniä sisältävät sähkötupakkavalmisteet saattavat kuulua EU:ssa lääkelain piiriin. sähkötupakkaa löytyy myöskin toisissa väreissä, kuin musta, punainen ja metalli. Osat kiinnitetään toisiinsa kierteiden vaikutuksesta täten asennus onkin nopeaa.

Oikean maun ja vahvuuden löytäminen on verrattavissa klassisen tupakanpolttajan merkkiuskollisuuteen jotain tiettyä tupakkamerkkiä kohtaan. Kaksi 600 mAh normaaliakkua kestivät elossa parin kuukauden, ehkä jopa tämän puoli vuotta, mikä onkin puolet tästä, jonka niiden laskennallisesti olisivat pitänyt kestää. 

Se on ainut tupakoitsemisen lopettamiseen kehitetty apuväline, minkä lieventää myös psykologisen- sekä tapariippuvuuden aiheuttamiin oireisiin. Terveysviranomaiset ovat olleet huolissaan sähkötupakan höyryn mukana ehkäpä tulevista tuntemattomista yhdisteistä, mitkä voivat varastoitua elimistöön.

Sähkötupakan kautta röökistä eroon pääseminen on miellyttävää, vain myös tehokasta. On olemassa myös totaalisesti ”kertakäyttöisiä” malleja sekä muita yleisestä käytännöstä poikkeavia malleja vain kaikissa perusperiaate onkin sama. Sähkötupakkaa käyttäessä voit itse päättää käytätkö mutta patruunoita mitkä sisällään pitävät nikotiinia, vai totaalisen nikotiinittomia versioita.

Nikotiinia saakin ostaa EU-maista itselääkinnällisiin tarkoitusperiin kolmen n. 30 päivää tarpeisiin, enintään 42 milligrammaa, tai patruunoita, mikä kerta-annos onkin enintään 10mg. silloin kun tilaat ensimmäisen elektronisen savukkeen aloituspakkauksen, on mukana reippaan selkeät ohjeet sähkötupakan käyttämisen aloittamiseen. 

Samalla valtio menettää verotuloja meneteystä kaupasta sekä jengin palkoista. Paras sähkötupakka

Personal tools