Sähkötupakka – kuolema vai hyödyllisyys?

Bookmark and find a surprise

From How to learn a language
Jump to: navigation, search

Sähkötupakka historia

Erona on se, että vesihöyry ei ole terveydelle vaarallista, jotta se ei pidä sisällään perinteisen röökin tavoin vaarallisia aineita. Sähkötupakka onkin perinteiseen tupakkaan verrattuna terveellisempi vaihtoehto, joka ei jätä suuhun pahaa makua, värjää hampaita tai jätä vaatteisiin ikävää hajua. Passiivista tupakanpolttoa ei tämän lisäksi tapahdu, jotta kanssaolijat saavat haistella vaan aromikkaita vesihöyryjä.

isäksi se on lompakolle edullisempi vaihtoehto kuten klassinen rööki. Sähkötupakan käyttäminen onkin tehty tupakoitsijalle varsin helpoksi. Sitä “poltetaan” 100% samalla tavalla kuten perinteistä tupakkaa. Sähkötupakka ladataan käyttövalmiiksi 1-2 tunnissa. Laadukkaiden merkkien akut kestävät käytännössä vuosia. Patruunoita ei tarvitse olla vaihtamassa monesti, eli saatetaan sanoa, niin että polttaminen onkin vaivatonta.

isäksi sähkötupakka on selkeä sujauttaa taskuun, toisin kuten perinteinen rööki minkä käy ongelmitta tumpattua maahan. Tämä ei toisin sanoen tämän lisäksi roskaa ympäristöäsi. Siitä ei synny savua tai tuhkaa, täten tämän kessuttelu onkin paljon huolettomampaa kuten perinteisen savukkeiden. Voit aloittaa tupakoitsemisen milloin vaan sekä lopettaa tämän kun haluat.

ahden terveysvalvonnan Pekka Patrikka toteaa, niin että sähkötupakan käytön lisääntyessä selvityksiä sähkötupakan terveysvaikutuksista käy saletimmin olemaan enemmän. Hän kuitenkin näköisversioi, jotta nikotiini onkin myrkky, joka tuottaa riippuvuutta ja useat tupruttelevat sähkötupakkaa nikotiinilla höystettynä. Tupakkalakia onkin viime vuosina uudistettu tiuhaan. Toistaiseksi sähkötupakasta on ohjeistusta ainoastaan vähän. tehokkain sähkötupakka

Personal tools