Sähkötupakka

Bookmark and find a surprise

From How to learn a language
Jump to: navigation, search

Sähkötupakka Oisko tänään pinkki päivä? Vai mennäänkö sinisellä? Toistetaan oikeastaan, niin että oikean liuoksen löytäminen onkin tärkeää että ei huonon käyttökokemuksen myötä ajaudu takaisin perinteiseen tupakkaan.

Sähkötupakan tehoa voidaan säätää tän vastuksen impedanssilla, vaan kun akusta saatava virta vaihtelee +/- 14 % taikka lähes kolmanneksen, on vastuksen impedanssi väärä kohta säädölle. Tämän tarkoitus on toimia nestesäiliönä sekä suukappaleena (kuten savukkeiden filtteri). Tuotteita ostaessa kandee silti varmistaa että atomisoijalle löytyy tän ajan kattava vakuutus, että ei härpäke hajoa aikaisemmin aikojaan. Mikäli virtalähde lämpenee liikaa, sähkötupakka lopettaa hetkeksi toimintansa. Nikotiinin tiedossa olevat haittavaikutukset ovat riippuvuus, verenpaineen ja pulssin nousu, sekä negatiivinen vaikutus ainakin miesten hedelmällisyyteen.

Mikäli kerran tupakointi maksaa valtiolle joten meille veronmaksajille vuosittain yli miljardin, niin miksi onkin näin sähkötupakka saa suoran tuomion? Sähkötupakkaan ei ole ketkään ikinä kuollut sekä sähkötupakan vaikutuksesta moni henkilö onkin pystynyt lopettamaan tupakan polton kerralla sekä pysyvästi. 

Se ei oo tupakka, vaan sähköinen vekotin, josta imaistaan vesihöyryä samalla tapaa kuten vedetään henkosia kessusta. Yksityiset suomalaiset voivat tilata myöskin nikotiinia sisällään pitäviä e-nesteitä ETA-alueen sisältä tietyin rajoituksin.

Hän kertoo, että sähkötupakan vaikutuksista ei oo julkaistu riittävästi luotettavaa tutkimustietoa. Sitä lupaa ei oo vieläkään kenellekään Suomessa myönnetty. Jos tämä ei auta, kosteuta atomisaattori.

Julkisten tilojen savuttomuuden sekä ravintolatupakointikieltojen lisäännyttyä sähkötupakkaa markkinoidaan ympäristölle vaarattomana tuotteena, mitä onkin mahdollista käyttää joissa tahansa. Ilmiö onkin markkinoilla nykyään verrattain nykyaikainen, vaan tämä onkin saavuttanut samantien melko kamalan suosion varsinkin muidenkin keskuudessa. Markkinoilla on nykyään uudenlainen keino polttamisen lopettamiseen: sähkötupakka.sähkötupakka onkin pieni (hieman tavallista tupakkaa suurempi) laite, joka koostuvat akusta, atomisoijasta sekä suukappaleesta.

Nestepatruunan aine siirtyy automaattisesti höyrystäjään sekä lämmitys saadaan aikaiseksi joko imaisemalla taikka painamalla nappia, laitteesta riippuen. Käytät tuotetta omalla vastuulla. Tupakoinnissa kun on kyse muustakin kuin nikotiinin saamisesta. Sähkötupakan käyttöön röökaamisen lopettamisessa liittyy sekin ongelma, jotta sähkötupakkaan siirryttäessä siirrytään riippuvuudesta toiseen. 

Ensimmäisen sähkötupakan hän tilasi ulkomaisesta verkkokaupasta. Ja kyllä varmemmin useat röökaajat on toivoneet testata vaihtoehtoa, mikä onkin merkittävästi edullisempi sekä terveellisempi. Tehosta ei tieteellistä näyttöä.

Patruunan käyttöaika vaihtelee hyvinkin huomattavasti sen täyttömäärän, atomisoijan tehon, akun varauksen sekä vanun määrän mukaisesti joten tarkkoja aikoja ei saatta kertomaan. Valviran ylitarkastaja Reetta Honkanen kirjoittaa, että tupakkatuotedirektiivi uusitaan parin vuoden pidä sisällään. 

joissakin tuholaismyrkyissä ja kosmetiikkatuotteissa. Suurin lohko sähkötupakan tilaajista tilaa nesteensä nikotiinillisena, joka ei sinänsä ole vaarallista, että nikotiini sinäsnä ei tapa, toisin kuin tupakan savu. Tupakoimattomille emme siis suosittele sähkötupakkaa lainkaan! Sähkötupakan tuottama vesihöyry toden totta pitää sisällään joitakin kemikaaleja mitkä saattavat olla potentiaalisesti haitallisia ihmisille.

Sähkötupakka historia

Personal tools