Afkicken cannabis

Bookmark and find a surprise

From How to learn a language
Jump to: navigation, search

Het is gek om te denken dat blowen uit te bannen is. Toch wil een groot deel van de cannabisgebruikers ermee stoppen. Uiteindelijk zijn hier zeer goede argumenten voor te bedenken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het blowen niet meer te betalen is. Of men wil niet meer afhankelijk van de cannabis zijn.

Na het stoppen met blowen voelt u zich lekker. Uw eigenwaarde stijgt. U zult een stuk beter slapen wanneer u bent gestopt met blowen. We horen veel dat dromen onthouden onder invloed lastig is. Stopt u met blowen, dan gaat het onthouden van dromen weer een stuk beter.

Wanneer u bent gestopt met blowen bent u er uiteindelijk niet meer afhankelijk van. Stoppen zorgt ervoor dat u het heft in eigen handen neemt. Wel dient u rekening te houden met bijwerkingen bij stoppen met blowen. Veel zweten kan bijvoorbeeld voorkomen tijdens de eerste dagen.

Stoppen met blowen kan gepaard gaan met heftige bijwerkingen. Bij lang hebben geblowd kunnen de bijwerkingen ernstig zijn. Voor mensen die veel moeite ermee hebben kan blowen afkickverschijnselen een steuntje in de rug zijn. Enkele weken na het doorzetten en stoppen voelt u zich een stuk beter.

Blowen maakt ook vergeetachtig. Het korte termijn geheugen wordt door het roken van hasj of wiet negatief beïnvloed. Stopt u met blowen, dan zult u al snel dingen beter onthouden. Wanneer u met blowen stopt pakt u serieuze zaken weer aan.

Personal tools